“Laat voeding je medicijn zijn en je medicijn voeding!” 


Juni 2000 begon ik aan het avontuur als zelfstandige uitbater van Bioshop Klimop te Neerpelt (nu Pelt).  21 jaar ervaring ondertussen.  En dit zeker niet alleen op vlak van commerce doen.  Nee, vooral veel studie – in het begin door de vragen alleen al die op me af kwamen te gaan uitzoeken en zelfs vaak uit te testen.  Later dan vooral ook door zelfstudie en ‘het te ervaren’ steeds meer inzichten vergaart rond voeding in al zijn aspecten. Wil je meer over me weten?  Lees dan: ‘Wie ben ik’.

 

Om nog meer inzichten te vergaren in 2016 de 4-jarige opleiding van de levensschool aangevat en afgewerkt. Met daarin onder meer de vakken:

VOEDING: ANATOMIE EN FYSIOLOGIE VAN HET SPIJSVERTERINGSSTELSEL

VOEDING: KENNISMAKING MET BEKENDE VOEDINGSSYSTEMEN

VOEDING: MICRONUTRIENTENLEER

VOEDING: NATUURVOEDINGSLEER

VOEDING: SUIKERS EN ZOETSTOFFEN

DETOXKUREN

ANATOMIE

KRUIDENLEER

 

Uiteraard gaat voeding en gezondheid altijd samen met de gezonde voeding voor je MIND en FEELING.  Zoals ik al aan gaf: ik ben met mijn zelfonderzoek ervaringsgericht te werk gegaan, uiteraard ook voor de mentale en fysieke klachten die ik HAD.  Jep, ‘had’, want met voeding de ‘moestuin’ van mijn lichaam mooi aan het onderhouden (spijsverteringsstelsel) – van waaruit de rest van de tuin en de constructies errond (de rest van mijn lichaam) de vruchten hebben kunnen plukken en tevens het ervaren van geweldige heerlijke geuren en frisse wind daardoor (mind) !

 

Een andere kijk op ziekte en gezondheid: zielsoorzaken van ziekte! Een boeiende zienswijze die ik steeds meeneem in mijn gesprek met jou.  Laat je positief verrassen door deze kijk op gezondheid waardoor je inzichten krijgt in de signalen die je lichaam je stuurt en hoe je op die manier begrijpt hoe het allemaal in mekaar zit.  Hierdoor zullen ook de ondersteunende adviezen die je meekrijgt tijdens de sessie nog beter en sneller resultaat gaan opleveren.  Gun jezelf die verandering – laat je verrassen – leef – geniet … .

prijs: 50 / uur

Voor afspraken best via onderstaand formulier of via 0468110389.  Voicemail?  Laat je naam en telefoonnr achter en ik bel je terug zodra ik het bericht beluisterd heb.